dissabte, 26 de setembre del 2009

Un apunt sense títol

Un apunt que comença per la vigília de Sant Joan. Vem començar a l'Escola Bressol El Gegant del Pi, on els nens espantats però il.lusionats veien per primera vegada la gegantona del poble. Mentres sonàven les gralles ens portàven el ritme amb uns instruments manuals i els més grans ballàven i ens demanàven peces... Al vespre deixàvem Sant Joan per anar a l'Hospitalet, al cercavila de la Flama del Canigó, per acompanyar els veïns del carrer xipreret, que amb el seu ninot van voler representar el seu dol per la desaparició d’un veí estimat,l’Ateneu.
La flama va ser rebuda per un pilar de la Colla Jove de l'Hospitalet i per una lectura de poemes del Col·lectiu Verba. Després es va llegir el Manifest de la Flama del Canigó i s’estrenà la cançó Ball de Diables. Vem continuar el cercavila i després tots a còrrer per no arribar tard a la revetlla.
El diumenge 28 de juny vem passar per la Festa de Sant Pere a Ribes, baixant amb els grallers des del GER fins a la Plaça de la Vila.
Després de les vacances d'agost vem rependre els assaigs al setembre, i el 20 del mateix mes ens llevàvem d'hora per anar a les Matinades d'Esplugues.

3 comentaris: