diumenge, 26 de juny del 2011

Matinades'11

Com cada any des del 2000 les festes de sant Joan mantenen la cita de les Matinades més peculiars. Quedem a una hora tot i que sabem que no serem puntuals, tenim un recorregut ple de parades amb avituallament, tot i que sempre ens sorprendrem de la quantitat de gent disposada i del menjar i beure que ens posen.
Després d’interpretar Matinades una i altre vegada, amb les entrades quasi bé aleatòries, com cada any tard i tips arribem al foment per… descansar? No!! per tocar i tornar a esmorzar! Ara asseguts i... amb tranquil·litat ben bé un quart d’hora. Perquè després del tast de l’any passat els de la residencia de gent gran volen repetir. Serà l’edat, les limitacions auditives, la rutina… o perquè no? que ho fem prou bé. Així que deixem el café-carajillu per després i anem-hi. Repertori al pati, cercaiaios per la planta baixa i comiat emotiu de la Rosa, que com a portaveu ens cita
per l’any vinent.
Ara si acabem amb el cafè i cap al carrer Torrent d'en Negre on ens sumem a les festes alternatives oferint una mostra de música de gralles.
La veritat és que hi ha per estar-ne satisfets, comptem amb la presència contundent des del Ribes, Vilafranca, Vilanova dels Arcs, Esplugues, Viladecans... i esperem retrobar-nos tots l'any vinent!!

2 comentaris: